Dostava in prevzem

KDAJ

Naše podjetje se zavezuje, da bo blago dostavilo v najkrajšem možnem času. Ponudnik zagotavlja rok dobave 10 dni. V primeru večjega naročila je dobavni rok po dogovoru. Če katerega od naročenih artiklov ni na zalogi vas bomo obvestili s pomočjo komunikacijskih sredstev, ki ste jih navedli ob vaši prijavi. Dostava se vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme. Ob odpremi pošiljke boste prejeli obvestilo, tako da boste pošiljko pričakovali.

KDO

Blago naročeno v spletni trgovini dostavljamo s pogodbeno dostavno službo (Pošta Slovenije ali DPD).

STROŠKI

Pri nakupu izdelkov nad 150 EUR krije stroške dostave za naročene izdelke naše podjetje, ki upravlja spletno trgovino.

OPOZORILO

Ob prevzemu pošiljke vam Pošta Slovenije zaračunava stroške našega pošiljanja 5.90 EUR, ki je pavšalno v kolikor pa je naročilo več kot 150 EUR teh stroškov nimate.

KAM

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na ta naslov. O spremembi naslova dostave nas lahko obvestite tudi prek e-maila.

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, ker se plačilo vrši izključno po povzetju z gotovinskim plačilom.

Če vas v času dostave ni doma, bo uslužbenec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo ali prevzem na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.

UNIKATNA

vabila in darila

BREZPLAČNA

dostava nad 150€

VARNO

nakupovanje