Vrnitev blaga

Vračilo blaga
Kupec lahko naročilo kadarkoli prekliče oz. odstopi od pogodbe, v roku 14 dni od prevzema blaga s posredovanjem preklica na elektronski naslov: gogaokraski@gmail.com. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
Pri vračilu artiklov, kjer so bila koriščena sredstva z  računa ali promocijska koda se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ob vračilu ne vrnejo (vrne se vplačan znesek), prav tako se sredstva ne vrnejo na račun spletne trgovine - razen v primeru, če je bil koriščen darilni bon; ta se upošteva kot plačilno sredstvo in se ob vračilu blaga vrne na uporabnikov račun, vplačani znesek pa se vrne na enak način, s katerim je kupec oz. stranka opravila nakup blaga.
Vračilo kupnine bo izvedeno nemudoma oziroma najkasneje v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Kupnina se kupcu vrne z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je ta uporabil pri nakupu izdelkov, razen če le ta izrecno zahteva uporabo drugega plačilnega sredstva in če - kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov! Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Obrazec za vračilo artiklov si lahko natisnete v zavihku na dnu strani Obrazec za vračilo.

Vračilo poškodovanih pošiljk - reklamacija
Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, morate sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket v najkrajšem možnem času odnesete na poštno enoto, ki  je paket dostavila in poštne uslužbence opozorite, da je potrebno izpolniti obrazec Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga nato tudi podpišete. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Pomembno
Ko vračate artikel prodajalcu (Poročna Agencjija GOGA, Ptujska cesta 13, 2204 Miklavž na Dravskem polju), je potrebno priložiti obrazec za vračilo blaga, ki ga lahko natisnete na koncu strani pod zavihkom Obrazec za vračilo. Priložite tudi kopijo računa.

Naslov za vračilo blaga prodajalcu je Poročna Agencjija GOGA, Ptujska cesta 13, 2204 Miklavž na Dravskem polju.
Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (uporabite ustrezno varno embalažo).
Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Zaradi narave izdelkov, ki jih spletna Poročna trgovina zagotavlja potrošnikom, nekaterih izdelkov ni mogoče vrniti!
Tiskovine: poročna vabila, krstna vabila, poročne zahvale, zahvale ob rojstvu otroka, sedežni red, poročni meni, oznake miz, etikete za steklenice, personalizirani kartončki in table za sedežni red. Personalizirani izdelki (izdelki po naročilu): naprsni šopki, zapestnice, poročni in krstni konfeti, personalizirani napisi za torto, poročne sveče, poročne plastenke, polnjene z vodo in poročni šampanjci.
Izdelki, naročeni ekskluzivno za stranko: poročne in svečane obleke, čevlji, boleri, tančice, krinoline Tiskovine ter personalizirani izdelki oziroma izdelki po naročilu (vabila, zahvale, naprsni šopki, zapestnice, konfeti,...) se ročno izdelajo za vsako stranko posebej iz repro materiala, zatorej vračilo ni možno.

OBRAZEC ZA VRAČILO BLAGA

Če se vam porajajo dodatna vprašanja, vas vabimo, da nam pišete na gogaokraski@gmail.com

 

UNIKATNA

vabila in darila

BREZPLAČNA

dostava nad 150€

VARNO

nakupovanje