Pomoč pri nakupu

Artikli v spletni trgovini so razdeljeni na več kategorij. Po izbiri kategorije se prikažejo morebitne pripadajoče podkategorije izdelkov.

Po kliku na kategorijo ali podkategorijo se v sredini zaslona prikažejo pomanjšane slike izdelkov z njihovo osnovno ceno ter nazivom. Če je na voljo več izdelkov, kot jih lahko naenkrat prikažemo na zaslonu, se v desnem kotu nad prikazom izdelkov pojavi oznaka strani na kateri smo in možnost listanja naprej in nazaj.

S klikom na sliko ali naziv izdelka dobimo dodatni opis, ter možnost dodajanja artikla v nakupovalno košarico. To izvedemo s klikom na ikono >Dodaj<, ki se nahaja desno.

Nakupovalna košarica

Spletna trgovina je zasnovana tako, da omogoča tudi izdelavo informativnega izračuna, kar smo poimenovali "Začasna košarica". "Začasna košarica" omogoča neprijavljenemu obiskovalcu dodajanje artiklov v košarico, ki se po zapustitvi spletne trgovine samodejno izprazni in nakup se NE IZVEDE. "Stalna košarica" je namenjena prijavljenim kupcem, ki izbrane artikle dodajajo v nakupovalno košarico in v njej ostanejo, dokler ga sami ne izbrišete ali kupite. Stanje nakupovalne košarice in njena vrednost je prikazana v zgornjem desnem delu ekrana v stolpcu "Košarica". Podrobnosti košarice bodo prikazane ob kliku na nazivni del stolpca ali na tekst "Košarica". Vse ali pa samo posamezne izbrane izdelke lahko odstranite iz košarice s klikom na "koš" pred artiklom v stolpcu "Odstrani" in pritiskom na ikono >Obnovi<. Spreminjate lahko količino naročenih izdelkov z vpisom količine v okvirček ter pritiskom na ikono >Obnovi< ali pa v sami trgovini z vpisom količine v okvirček "Količina".

Iskanje artiklov

Če artikel že poznate oz. točno veste kaj želite lahko naziv ali samo del naziva artikla vpišete v iskalno okno "Išči". Tako boste najhitreje našli tisto kar iščete.

Nakup

Za izvedbo nakupa preko spletne trgovine morate biti prijavljeni v spletno trgovino. Če za prijavo še nimate uporabniškega imena in gesla se lahko prijavite na strani za prijavo. Po izvedeni izbiri artiklov, kliknete na gumb >Zaključi nakup< ali tekst "Na blagajno", kjer se prične postopek za potrditev naročila. Izberete naslov dostave, naslov računa, način plačila in način dostave. Po izpeljani proceduri, boste na vaš E-mail prejeli poročilo o izvedenem nakupu z aktivno spletno povezavo, preko katere lahko v vsakem trenutku spremljate status vašega naročila. MINIMALNA VREDNOST NAKUPA JE 20,00 EUR.

Arhiv naročil

Vsa naročila in podatki so hranjeni v računalniškem sistemu, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Naročnik lahko vsa svoja naročila pregleduje po prijavi v meniju Moj Račun (desno zgoraj), s klikom na ikonco Vsa naročila. Ob vsakem naročilu, prejme naročnik, po elektronski pošti tudi povezavo do arhiva posameznega naročila. Ob morebitnem "vdoru" v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

Svetovanje

Ob morebitnih dvomih ali vprašanjih bomo zelo veseli vašega kontakta, zato nas kontaktirajte.

UNIKATNA

vabila in darila

BREZPLAČNA

dostava nad 150€

VARNO

nakupovanje